Huviretki tarjoaa ensiluokkaisen tilaisuuden viettää tyhy-päivää, ryhmäyttää omaa työporukkaa tai rentoutua esimerkiksi kokouspäivän päätteeksi Kytäjän mahtipontisissa maisemissa.

Huviretki alkaa ja päättyy rantasauna Huvituksella, jonka kompaktit tilat sopivat loistavasti niin oleskeluun kuin työskentelyyn. Saunalta siirrytään Kytäjän maastoon Sveitsi Rentin järjestämälle ohjatulle pyöräretkelle, jonka reitin varrella voidaan nauttia myös maittavista eväistä alueen sykähdyttävän luonnon ympäröimänä. Pyöräretken päätteeksi Huvituksella päästään nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä palauttavista löylyistä alunperin 1930-luvulla rakennetun saunan lauteilla.

Kysythän majoitusvaihtoehdoistamme, mikäli mielit venyttää retken yöpymiseen asti – Kytäjältä löytyy niin hotellihuonetyyppistä majoitusta tarjoavat Uni Villat kuin tyylikkäästi jälleenrakennettu Villa Jerusalem.

ma-pe
10 henkilöä
170 € per henkilö

Huviretkeen sisältyy

  • Sveitsi Rentin ohjattu eFatbike-retki sekä retkilounas Kytäjän maastossa
  • rantasauna Huvituksen vuokraus
  • ruokailu saunalla

Huomioithan, että osallistujat vastaavat itse tapaturmavakuutuksista.

Etäisyydet

Hyvinkää 15 km
Helsinki 62 kmRantasauna Huvitus

Tutustu Huviretken kokous- ja saunatilaan Huvitukseen.

Lue lisää

Kokouspaketti Kartanomaisemat

Työ ja huvi yhdistyvät saumattomasti all inclusive -kokouspaketti Kartanomaisemien avulla. Palaverin, ruokailujen ja majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy myös pyöräretki Kytäjän kartanon historiallisilla mailla.

Lue lisää

Majoitu Kytäjällä

Puurakenteiset Uni Villa Studiot, Uni Villa Suitet sekä hurmaava Villa Jerusalem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä juhla- tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää