Kytäjän kokouspaketti Kartanomaisemat on unohtumatonta ja elämyksellistä kokouspäivää etsivien valinta. Palaveri katetaan skandinaavisen tyylikkääseen Villa Jerusalemiin, joka tarjoaa kokoustilan lisäksi myös majoitustilaa kymmenelle hengelle.

Kokouksen jälkeen siirrytään virkistäytymään Sveitsi Rentin järjestämälle maastopyöräretkelle Kytäjän upeisiin ja historiallisiin järvimaisemiin. Ohjatun eFatbike-retken kesto on noin kolme tuntia, ja reitin varrella pysähdytään laavulle nauttimaan maittavia eväitä. Pyöräretken päätteeksi virkistäytymistä jatketaan Villa Jerusalemilla rantasaunan ja herkullisen illallisen merkeissä.

ma-pe
10 henkilöä
295 € per henkilö

Kokouspakettiin sisältyy

  • kokous Villa Jerusalemissa sekä kokoustarjoilut
  • Sveitsi Rentin ohjattu eFatbike-retki sekä retkilounas Kytäjän maastossa
  • sauna ja majoitus Villa Jerusalemissa
  • illallinen
  • aamupala

Pyöräretken reitti on mahdollista rakentaa myös Kytäjän historian ja kulttuurin ympärille – kysy lisää myynnistämme!

Huomioithan, että osallistujat vastaavat itse tapaturmavakuutuksista.

Etäisyydet

Hyvinkää 15 km
Helsinki 62 kmVilla Jerusalem

Tutustu paketin kokous- ja majoitustilaan, hiljattain jälleenrakennettuun Villa Jerusalemiin.

Lue lisää

Huviretki

Pyöräretken kautta saunaan, syömään ja viihtymään – Kytäjän Huviretkellä virkistäydytään kuvankauniin Kytäjärven ympäristössä.

Lue lisää

Majoitu Kytäjällä

Puurakenteiset Uni Villa Studiot, Uni Villa Suitet sekä hurmaava Villa Jerusalem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä juhla- tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää