Kytäjän jouluun laskeudutaan tänä vuonna herkutellen, kun Pito-Piikojen maukkaat joulubuffetit katetaan tunnelmalliseen Kartanon Tallin juhlatilaan 6.–20.12.2o21. Joulubuffetit ovat tarjolla niin brunssi-, lounas-, kuin illallisaikaan.

Virittäydy sesongin tunnelmaan lauantain ja sunnuntain joulubrunsseilla, tuo kollegat kiireettömälle joululounaalle arkena tai kutsu perhe ja sukulaiset koolle itsenäisyyspäivän juhlabuffetille, perjantain ja lauantain illallisille tai sunnuntain jouluisille juhlakattauksille. Tallin baari palvelee kaikkien tapahtumien ajan.

Huomioithan, että viranomaisten suositusten mukaisesti sekä kaikkien turvallisuuden takaamiseksi edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja tätä vanhemmilta Kytäjän jouluun osallistuvilta ruokailijoilta. Koronapassin voi ladata puhelimeen (QR-koodi) tai tulostaa Kanta.fi -osoitteesta. Suosittelemme myös maskin käyttöä tilaisuuksissa muulloin kuin ruokailun aikana.

Huomioimme vallitsevat olosuhteet myös omasta puolestamme tarkasti:

  • Tiloistamme löytyy käsidesipisteet sisääntulon sekä buffetin yhteydestä.
  • Kartanon Tallin istumapaikoista vain noin 70 % on käytössä, jotta voimme varmistaa riittävät turvavälit.
  • Suosittelemme kaikkia käyttämään maskia muulloin kuin ruokaillessa. Myös henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja.

Tutustu menuvaihtoehtoihin ja kattauksiin alta:

Itsenäisyyspäivän juhlabuffet

Juhlista itsenäisyyspäivää runsaalla juhlabuffetilla viihtyisässä Kartanon Tallissa. Kattaukset maanantaina 6.12. klo 13.

Lue lisää ja varaa pöytä

Joululounas

Nauti jouluisen juhlallisesta lounastauosta Kartanon Tallilla! Kattaukset keskiviikosta perjantaihin 8.–10.12. sekä 15.–17.12. ja maanantaina 20.12. klo 11.

Lue lisää ja varaa pöytä

Joulubrunssi

Joulukuun lauantai- ja sunnuntaiaamupäivät on tehty brunsseja varten. Monipuolisen joulubrunssin kattaukset 11.–12.12. sekä 18.–19.12. klo 10.30 Kartanon Tallilla.

Lue lisää ja varaa pöytä

Jouluillallinen

Tunnelmalliset tilat, vastustamaton jouluruoka ja Kytäjän historiallinen miljöö tekevät jouluillallisista unohtumattomat. Kattaukset perjantaista lauantaihin 10.–11.12. sekä 17.–18.12. klo 18.

Lue lisää ja varaa pöytä

Sunnuntain juhlakattaus

Vietä idyllinen adventtisunnuntai Kartanon Tallilla sunnuntain jouluisen juhlakattauksen äärellä. Kattaukset sunnuntaina 12.12. sekä 19.12. klo 15.

Lue lisää ja varaa pöytä