Kytäjä on ihastuttanut jo vuosisatoja. Alueen rehevä luonto on herättänyt mahtisuvut rakentamaan toinen toistaan upeampia asumuksia Kytäjän rinteille. Kytäjän Kartano oli kerran koko Pohjoismaiden suurin yksityinen maatila ja kartanon värikäs historia henkii vahvana alueen huviloissa ja harjuissa. Kartanon mailla mittaillessa kokee olevansa osa pitkää ja ylvästä maaseudun tarinaa.

Kytäjällä modernit mukavuudet ja perinteinen maatalous yhdistyvät mutkattomasti. Elävää kyläyhteisöä kehystävät upeat huvilat ja suojellut hongistot, kartanon väki hoitaa maata ja metsää kestävästi ja tiluksilla voi lyödä swingiä Suomen hienoimmalla golfkentällä. Kytäjän kylää ympäröivät idylliset järvet, kalliot ja lammet, kaikki se, mikä suomalaisessa luonnossa on kaunista ja suojeltavaa. Kytäjän ytimessä on intohimo säilyttää Suomen komeimmat metsät ja perinteinen maaseutu elävänä.

Puhtain ja kaunein suomalainen luonto, kunnallistekniikka ja kyläkoulu, värikäs menneisyys ja tukevasti elävä tulevaisuus. Kytäjä on viiden tähden maaseutu, palanen paratiisia ruuhkasuomen rajoilla. Viihdy, vieraile tai viivy vaikka koko elämä.

Kartanon tarina

Kytäjän Kartano on oleellinen palanen suomalaisen maaseudun ja mahtisukujen historiaa.

Lue lisää

Kestävä kehitys

Laakkosten perhe kehittää Kytäjää vastuullisesti tavoitteenaan pitää perinteinen maaseutu elävänä.

Lue lisää