Lumoavat hyvän olon viikonloput pääkaupunkiseudun helmassa

Kytäjän Lumouksessa saat latautua ja inspiroitua. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia luotsaavat alansa valovoimaisimmat osaajat. Harkitut ja rakkaudella luodut sisällöt tarjoavat säväyttäviä elämyksiä, toimivia työkaluja ja tutkittua faktaa oman tasapainosi ja voimasi vahvistamiseen muuttuvan maailmamme pyörteissä.

Lumouksen jälkeen loistat entistä kirkkaampana versiona itsestäsi!

Luonnonrauha ja lumoavat puitteet. Majoittuminen moderneissa villoissa. Taidolla ja sydämellä luotu hyvinvointiasi hellivä sisältö. Suussa sulavan herkullisen ja ravintorikkaan vegaanisen ruoan loihtii Mariia Kotila. Nämä tilukset olivat pitkään vain arvovieraiden etuoikeus, mutta nyt kartanon portit avautuvat myös sinulle, joka haluat lumoutua hyvinvoinnista.

Kylli Kukk

Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat herätellä itsesi hyvinvoivaan, naiselliseen loistoon.

Lue lisää

Karita Tykkä

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä.

Lue lisää

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

MIKSI KYTÄJÄ?

Idylliset järvet ja lammet, kalliot ja metsät, rinteillä käyskentelevät peurat ja vesissä lipuvat joutsenet. Kytäjän ytimessä sykkivät kestävän kehityksen arvot sekä tahto säilyttää komeat metsät ja perinteinen maaseutu elävänä ja puhtaana. Tule toteamaan itse Kytäjän kauniin luonnon tyynnyttävä ja vahvistava vaikutus!

Tapahtumissamme voit vetäytyä omaan rauhaasi, mutta halutessasi voit hyödyntää myös mahdollisuuden verkostoitua muiden saman henkisten ihmisten kanssa. Tule sellaisena kuin olet, ainutlaatuisena itsenäsi.

Lue lisää Kytäjän tarinasta