Lumoavat hyvän olon viikonloput pääkaupunkiseudun helmassa

Kytäjän Lumouksessa saat latautua ja inspiroitua. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia luotsaavat alansa valovoimaisimmat osaajat. Harkitut ja rakkaudella luodut sisällöt tarjoavat säväyttäviä elämyksiä, toimivia työkaluja ja tutkittua faktaa oman tasapainosi ja voimasi vahvistamiseen muuttuvan maailmamme pyörteissä.

Lumouksen jälkeen loistat entistä kirkkaampana versiona itsestäsi!

Luonnonrauha ja lumoavat puitteet. Majoittuminen moderneissa villoissa. Taidolla ja sydämellä luotu hyvinvointiasi hellivä sisältö. Suussa sulavan herkullisen ja ravintorikkaan vegaanisen ruoan loihtii Mariia Ruusunlahti. Nämä tilukset olivat pitkään vain arvovieraiden etuoikeus, mutta nyt kartanon portit avautuvat myös sinulle, joka haluat lumoutua hyvinvoinnista.

* * *

LUMOUS-VIIKONLOPUT PERUTTU SYKSYLTÄ 2020

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi kaikki syksylle 2020 suunnitellut Lumous-viikonloput on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme tilannetta!

Kytäjän Lumous vaipuu talveksi horrokseen, ja tapahtumien järjestämistä harkitaan uudelleen ensi vuoden puolella.

MIKSI KYTÄJÄ?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalta Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkakohteeltaan voi haluta.

Lue lisää