Lumoavat hyvän olon viikonloput pääkaupunkiseudun helmassa

Kytäjän Lumouksessa saat latautua ja inspiroitua. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia luotsaavat alansa valovoimaisimmat osaajat. Harkitut ja rakkaudella luodut sisällöt tarjoavat säväyttäviä elämyksiä, toimivia työkaluja ja tutkittua faktaa oman tasapainosi ja voimasi vahvistamiseen muuttuvan maailmamme pyörteissä.

Lumouksen jälkeen loistat entistä kirkkaampana versiona itsestäsi!

Luonnonrauha ja lumoavat puitteet. Majoittuminen moderneissa villoissa. Taidolla ja sydämellä luotu hyvinvointiasi hellivä sisältö. Suussa sulavan herkullisen ja ravintorikkaan vegaanisen ruoan loihtii Mariia Ruusunlahti. Nämä tilukset olivat pitkään vain arvovieraiden etuoikeus, mutta nyt kartanon portit avautuvat myös sinulle, joka haluat lumoutua hyvinvoinnista.

* * *

ERIKOISTARJOUS NANNA BHOSEN LUMOUS-VIIKONLOPULLE

Varaa paikat kuuden hengen ystäväporukallesi Nannan viikonloppuun, ja saatte kokonaisen villan omaan käyttöönne! Erikoistarjouksen hinta 395 e / hlö.

* * *

Huom! Paikan Lumouksen syksyn tapahtumiin voi varata turvallisin mielin poikkeusoloista huolimatta. Mikäli tapahtumia joudutaan vallitsevan tilanteen vuoksi siirtämään, siirtyy varattu paikka automaattisesti uuteen ajankohtaan ja tarvittaessa maksetuista varauksista voidaan palauttaa rahat.⁣

Katri Syvärinen (PERUTTU)

Sydämen ohjaama syksy Katri Syvärisen kanssa kutsuu sinut matkalle, jossa pääset luomaan tilaa sille, mitä tunnet, tarvitset ja toivot.

Lue lisää

Nanna Bhose (o.s. Mikkonen)

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

MIKSI KYTÄJÄ?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalta Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkakohteeltaan voi haluta.

Lue lisää