Emilia Vuorisalmi & Anu Kervinen

Hyödynnä hormoniesi supervoima 24.-26.4.

Hormoneilla on valtava vaikutus hyvinvointiimme. Tässä inspiroivassa, palauttavassa ja hyvää oloa vahvistavassa viikonlopussa opit sekä tieteen että konkreettisten harjoitusten kautta, miten voit valjastaa omat hormonisi toimimaan hyvinvointisi puolesta.

Emilia Vuorisalmi on Mehiläisen lääkäri, kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hänestä tuli koko kansan rakkaustohtori “Sekaisin LOVEsta”-kirjan myötä. Kirjassaan hän kertoo miten rakkaus ja sydänsurut vaikuttavat aivoihimme ja elimistöömme, ja miksi rakkaus on lääkkeistä voimakkain. Emilia uskoo, että lääkkeet kaikkiin oireisiin löytyvät sisältämme ja hän kokee tehtäväkseen vapauttaa ne käyttöösi. Viime vuodet Emilia on keskittynyt tutkimaan, miten jokainen meistä voi nauttia rakkauden terveyshyödyistä eri elämänvaiheissa, olimme parisuhteessa tai emme. Emilian kehittämä “Kestävän rakkauden malli” auttaa meitä tasapainottamaan rakkaushormonit kestävistä yksilöllisistä lähteistä ja toimii puskurina, kun elämä heittelee. Malli vähentää stressiä, lisää elinvoimaisuutta, ennaltaehkäisee sairauksia sekä auttaa meitä kokemaan enemmän rakkautta arjessa.

Anu Kervinen on joogaopettaja, työyhteisö- ja hyvinvointivalmentaja sekä kolmen lapsen äiti. Hän on viime vuosina keskittynyt erityisesti stressinhallintaan, palautumiseen ja itsensä johtamiseen. Anu uskoo, että jokaiselle meistä on olemassa toimivat työkalut, joiden avulla löydämme rauhan ja tasapainon elämäämme, ja hän auttaa ilolla sinuakin löytämään omasi.

Viikonlopun aikana perehdymme Emilian johdolla tieteeseen hormonien takana ja opimme miten eri rakkaushormonit vaikuttavat meihin. Opimme muun muassa tunnistamaan oman rakkaushormonityyppimmme, pysähdymme haudattujen rakkaushormonien lähteiden äärelle ja valjastamme ne uudelleen käyttöön. Käymme myös läpi stressin vaikutukset hormoneihin ja opimme, miten säädellä ja purkaa stressiä. Lisäksi sisäistämme, miten suoliston bakteerit ja vagushermo vaikuttavat rakkaushormoneihin ja millä käytännön keinoilla saamme suolistomme ja hermostomme tasapainoon.

Anun lempeä joogaharjoitus tukee viikonlopun teemaa. Annamme keholle hoivaavaa huomiota vapauttaen hyvän olon hormoneja. Harjoitus on palauttavaa ja tasapainottavaa, ja sisältää elementtejä myös mindfulnessista. Se sopii niin aloittelijalle kuin pidemmälle edistyneelle.

Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa fasiliteetit tukevat hyvää oloamme. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone).

Lämpimästi tervetuloa!

Katso kaikki Kytäjän Lumous -tapahtumat!

Ohjelma

Perjantai
Klo 17.30 Saapuminen tallipihan tiloihin
Klo 18-20 Tasapainottava jooga ja pitkä loppurentoutus / Anu
Klo 20 Iltapala
Klo 21 Omiin villoihin siirtyminen

Lauantai
Klo 8-9 Lempeän energisoiva aamuharjoitus / Anu
Klo 9-10 Aamiainen
klo 10-12 Omaa aikaa
klo 12-14 Emilian tarina ja rakkaushormonit hyvinvoinnin perustana /Emilia
klo 14-15 Lounas yhdessä ravintorikkaasta ruoasta nauttien
klo 16-18 Stressin, ravinnon, mikrobiomin ja vagushermon vaikutus hormoneihin sekä käytännön ohjeet miten palauttaa hormonien ja hermoston tasapaino / Emilia
klo 19.30 Illallinen yhdessä
klo 21.00 Mahdollisuus tunnelmallisen ulkosaunan löylyihin

Sunnuntai
Klo 8-9 Kehon lempeästi herättelevä aamuharjoitus / Anu
Klo 9-10 Kiireetön aamiainen
Klo 10-12 Luento: Naisten hormonaaliset muutokset ovat mahdollisuus, ei uhka. Yhteenveto sekä henkilökohtaisen toimintasuunnitelman laatiminen seuraavalle vuodelle / Emilia

Viikonlopun hinta 545e, earlybird-lippu 24.2. asti 495e. Halutessasi saat oman huoneen 100 euron lisähintaan.

Voita varata paikkasi alustavasti nyt. Sitovat varaukset helmikuusta lähtien.

Kytäjän Lumous noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja.

Lisätiedot: johanna.hautasaari@kytaja.fi
Varaukset: info@kytaja.fi

Karita Tykkä

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä.

Lue lisää

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

Kylli Kukk

Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat herätellä itsesi hyvinvoivaan, naiselliseen loistoon.

Lue lisää