Emilia Vuorisalmi ja Hanna Markuksela

24. – 26.4.2020

Hyödynnä hormoniesi supervoima lääkärin ja psykologin opastuksella

Kaipaatko selkeyttä arkeesi? Tahdotko parempaa unta ja lisää energiaa? Haluatko vahvistaa terveyttäsi ja elinvoimaisuuttasi?
Avaimet tähän ovat omassa kehossasi ja mielessäsi. Kurssilla opastamme, kuinka saat ne käyttöösi – tieteeseen pohjaten.

Kurssi on sinulle, joka haluat omaksua uusimman tiedon kehon ja mielen yhteyksistä sekä oppia helppoja ja nopeita käytännön keinoja terveytesi vaalimiseen samalla, kun saat hengähdystauon arjesta.

Hormonit hyötykäyttöön konkretian kautta

Hormoneilla on valtava vaikutus hyvinvointiimme. Tämän inspiroivan ja rentouttavan viikonlopun aikana opit, miten voit valjastaa hormonisi toimimaan hyvinvointisi puolesta. Kurssilla saat oppaiksesi lääkärin ja psykologin, joita yhdistää intohimo kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luvassa on siis tiedettä ja konkreettisia harjoituksia, täysihoitoa, rentoutumista ja uusia oivalluksia.

Emilia Vuorisalmi on Mehiläisen lääkäri, kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hänestä tuli koko kansan rakkaustohtori “Sekaisin LOVEsta”-kirjan myötä. Kirjassaan hän kertoo miten rakkaus ja sydänsurut vaikuttavat aivoihimme ja elimistöömme, ja miksi rakkaus on lääkkeistä voimakkain. Emilia uskoo, että lääkkeet kaikkiin oireisiin löytyvät sisältämme ja hän kokee tehtäväkseen vapauttaa ne käyttöösi. Viime vuodet Emilia on keskittynyt tutkimaan, miten jokainen meistä voi nauttia rakkauden terveyshyödyistä eri elämänvaiheissa, olimme parisuhteessa tai emme. Emilian kehittämä “Kestävän rakkauden malli” auttaa meitä
tasapainottamaan rakkaushormonit kestävistä yksilöllisistä lähteistä ja toimii puskurina, kun elämä heittelee. Malli vähentää stressiä, lisää elinvoimaisuutta, ennaltaehkäisee sairauksia sekä auttaa meitä kokemaan enemmän rakkautta arjessa.

Viikonlopun aikana perehdymme Emilian johdolla tieteeseen hormonien takana ja opimme miten eri rakkaushormonit vaikuttavat meihin. Opimme muun muassa tunnistamaan oman rakkaushormonityyppimmme, pysähdymme haudattujen rakkaushormonien lähteiden äärelle ja valjastamme ne uudelleen käyttöön. Käymme myös läpi stressin vaikutukset hormoneihin ja sisäistämme, miten suoliston bakteerit ja vagushermo vaikuttavat rakkaushormoneihin ja millä käytännön keinoilla saamme suolistomme ja hermostomme tasapainoon.

Hanna Markuksela on tuhansien asiakkaiden ja usean tutkinnon hioma psykologi, psykoterapeutti, EMDR-terapeutti ja ravintovalmentaja. Siviilielämän puolella hän on myös itsellinen äiti, herkkä ambivertti ja elämyshakuinen seikkailijatar. Hanna tarjoaa lämmöllä ja kokemuksella vankkaa tutkimustietoa sekä käytännön keinoja kehon ja mielen syvärentouttamiseen.
Kun tekemisen tahti on kova ja aikapaineet aiheuttavat kuormitusta, kannattaa painaa itse vagaalista jarrua eli stimuloida vagushermon toimintaa. Joskus kehon ja mielen rauhoittamiseen voi riittää minuutti, joskus tarvitaan pidempi hengähdyshetki. Kurssilla Hanna opettaa erilaisia hengitys-, rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia, joiden avulla voit parantaa hyvinvointiasi joka päivä. Säännöllinen hermoston itsesäätelyn treenaaminen tasapainottaa hormonitoimintaa ja tunne-elämää sekä auttaa ajattelemaan kirkkaammin.

Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa fasiliteetit tukevat hyvää oloamme. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone).

Lämpimästi tervetuloa!

Perjantai
Klo 17.30 Saapuminen tallipihan tiloihin
Klo 18 – 20 Emilian tarina mielen ja kehon yhteispelistä terveyden takana, tasapainottava ja rauhoittava hengitys- ja mielikuvaharjoitus Hannan kanssa
Klo 20 Iltapala
Klo 21 Omiin villoihin siirtyminen

Lauantai
Klo 8 – 9 Lempeän energisoiva aamuharjoitus Hannan kanssa
Klo 9 – 10 Aamiainen
Klo 10 – 12 Omaa aikaa
Klo 12 – 14 Emilian tarina ja rakkaushormonit hyvinvoinnin perustana, osallistujien hormonityyppinen selvittäminen
Klo 14 – 15 Lounas yhdessä ravintorikkaasta ruoasta nauttien
Klo 16 – 18 Hengityksen voima, miten purkaa kehoon pakkautunutta stressiä eri hengitysharjoituksilla ja aktivoida rakkaus- eli vagushermoa
Klo 19.30 Illallinen yhdessä
Klo 21.00 Mahdollisuus tunnelmallisen ulkosaunan löylyihin

Sunnuntai
Klo 8 – 9 Kokonaisvaltainen, tutkitusti tehokas kiitollisuuden ja myötätunnon harjoitus
Klo 9 – 10 Kiireetön aamiainen
Klo 10 – 12 Hormonit ovat supervoimamme -luento, yhteenveto sekä henkilökohtaisen toimintasuunnitelman laatiminen

Emilia Instagramissa
Hanna Instagramissa

Viikonlopun hinta 545 e,
early bird -hinta 495 e 15.3. asti.
(Sisältää alv)

Halutessasi saat oman huoneen 100 euron lisähintaan.

Kytäjän Lumous noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja.

Varaa paikkasi Lumoukseen

Lisätiedot ja varaukset: johanna.hautasaari@kytaja.fi, +358 50 5237364

Karita Tykkä

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä.

Lue lisää

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

Kylli Kukk

Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat herätellä itsesi hyvinvoivaan, naiselliseen loistoon.

Lue lisää