Karita Tykkä

14. – 16.8.2020 YKSI PERUUTUSPAIKKA VAPAANA

Ilon ja läsnäolon viikonloppu Karitan kanssa

Milloin olet viimeksi hellinyt itseäsi tai antanut itsellesi jotakin ihanaa? Milloin olet kiittänyt itseäsi siitä kaikesta, mitä teet ja olet toisille? Ehkä vastasit ”en muista”. Siksi Karita haluasi järjestää sinulle tämän mahdollisuuden: hetken tauon kaikesta, arjesta ja kiireistä. Tilaisuuden itsesi äärelle pysähtymiseen, oman elinvoimasi lisäämiseen ja inspiroitumiseen.

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä. Keho saa ansaitsemansa hellän huomion lempeissä ja energisoivissa aamuharjoituksissa. Karita ohjaa myös rentoutus- ja meditaatiomatkoja, jotka auttavat kehoa sekä mieltä rauhoittumaan.

Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa fasiliteetit tukevat nautinnollista matkaamme. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone). On aika lisätä energiaa ja elinvoimaa uudelle vuosikymmennelle!

Karita Tykän elämäntehtävänä on auttaa ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin – elämän jokaisella osa-alueella. Hän on mielen ja kehon holistista hyvinvointia intohimoisesti, mutta rennosti rakastava luennoitsija, juontaja, LCF Life Coach, holistinen ravitsemusvalmentaja, (ruoka)kirjailija, suosittu bloggari, mindfulness- ja meditaatio-ohjaaja sekä ehkä tärkeimpänä, äiti.

Olisi ilo kohdata. Lämpimästi tervetuloa mukaan, Karita

Perjantai
Klo 18 Luento sekä tutustuminen
Klo 20 Iltapala
Klo 21 Omiin villoihin siirtyminen

Lauantai
Klo 8 – 9 Aamuharjoitus, kehon elinvoiman ja energian vahvistaminen
Klo 9 – 10 Aamiainen yhdessä
Klo 10 – 12 Omaa aikaa luonnossa liikkuen tai leväten
Klo 12 – 14 Raakasuklaa-workshop ja omien herkkujen valmistaminen
Klo 14 Lounas yhdessä ravintorikkaasta ruoasta nauttien
Klo 15.30 – 17.30 Luento ja rentoutusharjoitus
Klo 17 – 19 Omaa aikaa
Klo 19 Illallinen yhdessä, tilaa myös kysymyksille, herkullista ruokaa ja läsnäoloa
Klo 20.30 Saunahetki tunnelmallisessa ulkosaunassa

Sunnuntai
Klo 8.30 – 9.30 Aamunharjoitus ja ohjattu meditaatio
Klo 9.30 Pitkä, kiireetön ja herkullinen aamiainen. Aikaa kysymyksille, ajatusten ja kokemusten jakamiselle sekä yhteiskuville.

Lämpimät halaukset ja kotimatkalle lähtö.

Karita Instagramissa

Viikonlopun hinta 545 e,
early bird -hinta 495 e 14.7. asti.
(Sisältää alv)

Kytäjän Lumous noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja.

Varaa paikkasi Lumoukseen

Lisätiedot ja varaukset: johanna.hautasaari@kytaja.fi, +358 50 5237364

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

Katri Syvärinen

Sydämen ohjaama syksy Katri Syvärisen kanssa kutsuu sinut matkalle, jossa pääset luomaan tilaa sille, mitä tunnet, tarvitset ja toivot.

Lue lisää