Katri Syvärinen

25.-27.9.2020

Sydämen ohjaama syksy

Kummallisen kevään ja omituisen alkuvuoden jälkeen syksy vie meitä kohti uutta. Aika ajoin elämässä on hyvä pysähtyä ja kuulostella, mihin oletkaan menossa ja mikä on sinulle todella tärkeää. Ilman kompassia ei kannata suunnistaa – sinä olet tärkein matkaoppaasi.

Sydämen ohjaama syksy kutsuu sinut matkalle, jossa pääset luomaan tilaa sille, mitä tunnet, tarvitset ja toivot. Viikonloppu rentouttaa, virkistää sekä vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Intuitiivinen kirjoittaminen, lempeät kehotietoisuusharjoitukset sekä ihana, täysin suorittamisesta vapaa jooga auttavat sinua löytämään itsestäsi uusia puolia. Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään menetelmästä – riittää että osaat ottaa kynän käteen ja liikkua paikalle.

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja joogaohjaaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja elämään vapaata, rohkeaa, sydämen ohjaamaa elämää.
Katri yhdistelee erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti. Hänen ohjaustyylinsä on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

Viikonloppu sopii sinulle, joka
– kaipaat kiireen keskelle lepoa ja lempeyttä
– olet unohtunut uuvuttavien uskomusten vangiksi
– etsit uutta suuntaa
– et meinaa arjessa ehtiä täyttämään omia tarpeitasi
– kaipaat riittämisen ja läsnäolon tunnetta elämääsi
– haluat luoda uudenlaisen yhteyden itseesi

Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa ympäristö tukee hyvää oloa. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone).

Perjantai
Klo 16–17.30 Majoittuminen
Klo 18–20 Aloitus ja ihana iltaharjoitus
Klo 20 Iltapala

Lauantai
Klo 8–9.30 Lempeä aamuharjoitus
Klo 9.30–10.30 Aamiainen Kartanon tallissa
Klo 10.30–12.30 Omaa aikaa
Klo 12.30–14 Vapautumisen workshop
Klo 14–15 Lounas
Klo 15–17.30 Omaa aikaa
Klo 17.30–19 Rentouttava iltaharjoitus
Klo 19 Illallinen
Klo 20 Saunahetki kartanon ulkosaunassa

Sunnuntai
Klo 8.00–9.30 Inspiroiva aamuharjoitus
Klo 9.30–10.30 Aamiainen
Klo 10.30–11.30 Viikonlopun päätös

Katri Instagramissa

Viikonlopun hinta 545 e,
early bird -hinta 495 e 25.8. asti.
(Sisältää alv)

Halutessasi saat oman huoneen 100 euron lisähintaan.

Huom! Paikan Katri Syvärisen Lumous-viikonlopulle voi varata turvallisin mielin poikkeusoloista huolimatta. Mikäli vallitseva tilanne jatkuu vielä syksyyn ja tapahtuma joudutaan siirtämään, siirtyy varattu paikka automaattisesti uuteen ajankohtaan ja tarvittaessa maksetuista varauksista voidaan palauttaa rahat.⁣

Kytäjän Lumous noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja.

Varaa paikkasi Lumoukseen

Lisätiedot ja varaukset: johanna.hautasaari@kytaja.fi, +358 50 5237364

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää

Karita Tykkä

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä.

Lue lisää