Kylli Kukk

26. – 28.6.2020

Oodi hyvinvoivalle naiselle

Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat herätellä itsesi hyvinvoivaan, naiselliseen loistoon. Olet lämpimästi tervetullut viettämään legendaarisen Kylli Kukkin kanssa elinvoimaa, iloa ja hyvää oloa lataavan kesäisen viikonlopun. Ansaitset parasta – ja tämä on juuri sitä!

Kylli Kukk on fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin perustaja. Kylli on myös inspiroiva luennoitsija ja hänen joogaviikonloppunsa sekä matkansa ovat huippusuosittuja.
Kylli rakastaa tanssia, hulluttelua ja hiljaisuutta, lujuutta ja lempeyttä. Hän jakaa intohimoisesti tietojaan ja taitojaan myös Kytäjän Lumouksen viikonloppuna.

Rentoudu ja löydä elämästä nautinto

Hyvinvointi koostuu fyysisen kunnon lisäksi levollisesta mielestä, rakastavasta sydämestä, myönteisistä ajatuksista ja rohkeudesta olla oma itsensä. Jos vain tarkastelemme kehoa kriittisin silmin, sydän ja sielu kärsivät anoreksiasta. Samoin kuin synkronoimme kodin elektroniikan keskenään ja saamme ne toimimaan yhdessä, voimme synkata kaikki puolemme yhteen: fyysisen, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen. Kylli haluaa muistuttaa sinua lempeyden ja rakkauden taianomaisesta voimasta. Kun et rankaise itseäsi dieeteillä tai armottomalla treenaamisella, etkä lannista itseäsi kielteisillä ajatuksilla, vaan löysäät pipoa ja nautit elämästäsi, selviytymistaistelu muuttuu tanssiksi.

Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa fasiliteetit tukevat nautinnollista matkaamme. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone).

Perjantai
Klo 17.30 Saapuminen Tallipihaan
Klo 18 – 20 Lempeän rentouttava joogaharjoitus
Klo 20 IltapalaLauantai
Klo 7.45 – 9 Energisoiva joogaharjoitus
Klo 9 – 10  Aamiainen
Klo 10 – 12.30 Omaa aikaa
Kl0 12.30 – 14 Luento: Kehon ja hengen anatomia
Klo 14 – 15 Lounas
Klo 15 – 17 Kyllin erilaisia harjoituksia ulkona
Klo 17 – 19 Mahdollisuus tunnelmallisen ulkosaunan löylyihin
Klo 19 Päivällinen

Sunnuntai
Klo 8 – 9 Energisoiva joogaharjoitus
Klo 9 – 10 Aamiainen
Klo 10 – 12 Luento: Kyllin hyvää
klo 12 Kotiin lähdetään virkistäytyneenä

Kylli Instagramissa

Viikonlopun hinta 545 e,
early bird -hinta 495 e 26.4. asti.
(Sisältää alv)

Halutessasi saat oman huoneen 100 euron lisähintaan.

Kytäjän Lumous noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja.

Varaa paikkasi Lumoukseen

Lisätiedot ja varaukset: johanna.hautasaari@kytaja.fi, +358 50 5237364

Karita Tykkä

Karita jakaa viikonlopussa oivalluksiaan ja työkalujaan käyttöösi, jotta arjenkin keskellä olisi helpompi hengittää, tuntea iloa ja nähdä hyvä ympärillä.

Lue lisää

Emilia Vuorisalmi ja Hanna Markuksela

Tässä inspiroivassa, palauttavassa ja hyvää oloa vahvistavassa viikonlopussa opit sekä tieteen että konkreettisten harjoitusten kautta, miten voit valjastaa omat hormonisi toimimaan hyvinvointisi puolesta.

Lue lisää

Nanna Mikkonen

Ainutlaatuinen viikonloppu antaa työkaluja arkeen, jotka auttavat vapautumaan mielen estävistä uskomuksista sekä vahvistavat mielen ja kehon yhteyttä.

Lue lisää