Neuloosi valtaa Kytäjän alueen heti vuoden alussa, kun Kytäjä Resortin historian ensimmäinen neuleretriitti järjestetään lauantaista sunnuntaihin 27.–28. tammikuuta 2024! Reilun vuorokauden mittaisella retriitillä neulotaan Laini Designin Niina Laitisen suunnitteleman ohjeen mukaiset sukat. Ohje on yksinoikeudella saatavilla vain tältä retriitiltä. Niina toimii samalla myös neuleretriitin asiantuntijana ja opastaa osallistujia neulomisessa. Retriitin hintaan sisältyy Kaupunkilangan tarjoamat vapaavalintaiset kolme lankakerää.

Retriitissä majoitutaan kahden hengen (2hh) huoneissa Kytäjä Resortin upouudessa, tyylikkäässä Törölässä. Ilmoitathan, mikäli haluat majoittua samassa huoneessa yhdessä ystäväsi kanssa. Lisämaksusta voit majoittua myös yhden hengen huoneessa. Mikäli osallistujia on paljon, majoitetaan osa vieraista Kytäjä Resortin Uni Villoissa, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Törölältä.

Kaikki retriitin yhteiset luennot, neulonta sekä ateriat lounaista lauantai-illan päivälliseen ja sunnuntaiaamun aamiaiseen järjestetään tunnelmallisessa juhlatilassamme Kartanon Tallissa. Levollista yhteistä aikaa pääsee viettämään myös Törölän kellarikerroksesta löytyvän saunan sekä mykistyttävän upean rantasauna Huvituksen lauteilla.

Kytäjä Resortin neuleretriitti on tarkoitettu kaikille neulomisesta kiinnostuneille, eikä aiemmalla neulontakokemuksella ole väliä. Osallistujana tarvitset mukaasi vain omat, sukille sopivat neulepuikot sekä rutkasti intoa oppia uutta. Voit ottaa myös muut omat keskeneräiset neuleprojektisi mukaan, mikäli epäilet, että sukat valmistuvat nopeaan tahtiin. Tapahtuman tarkoituksena on rentoutua ja viihtyä neulomisen äärellä yhdessä – luomuksesta viis!

Huomioithan, että Kytäjä sijaitsee Hyvinkään maaseudulla, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta. Kytäjällä ei ole julkista liikennettä eli kulkeminen esimerkiksi majoitusten ja tapahtumapaikka Kartanon Tallin välillä tapahtuu omilla autoilla. Mikäli tarvitset kuljetuksen tapahtumatilojen välillä, otathan ennakkoon yhteyttä osoitteeseen info@kytaja.fi. Kävelymatka Törölältä Kartanon Tallille kiertää Kytäjärven ympäri ja kestää noin 45 minuuttia suuntaansa.

27.–28.1. la-su
325 € per hlö
max. 60 osallistujaa

Neuleretriittiin sisältyy:

  • yhden yön majoitus kahden hengen huoneessa (2hh) Kytäjä Resortin Törölässä tai Uni Villoissa (27.–28.1.)
  • ateriat (lounaat, lauantain illallinen, sunnuntain aamiainen sekä kahvittelut)
  • Kaupunkilangan tarjoamat 3 vapaavalintaista lankakerää
  • neulonnan opastus (Niina Laitinen)

Tapahtumassa voi ostaa myös lisää Kaupunkilangan lankoja neuleretriitin ajalle tai kotiinviemisiksi.

Tapahtuman aikataulu

Neuleretriitin aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

 Neuleretriitin hinta

325 €/hlö

Majoitus yhden hengen huoneessa on mahdollinen lisämaksusta (100 €).

Mikäli haluat majoittua samassa huoneessa yhdessä ystäväsi kanssa, mainitsethan siitä varauslomakkeen lisätiedot-kohdassa.

Huomioithan, että neuleretriitin voi ostaa verkkokaupasta vain yhdelle henkilölle kerrallaan. Varaattehan retriitin mahdolliselle seurueellenne siis erikseen.

Lisätiedot: info@kytaja.fi.

Neuleretriitin hinta ilman majoitusta on 225 €/hlö. Jos haluat osallistua neuleretriitille majoittumatta Kytäjällä, tee varaus soittamalla +358 40 044 9889 tai sähköpostitse info@kytaja.fi.

OSTA RETRIITTI

Törölä

1940-luvulla Kytäjän kartanon työväen käyttöön rakennettu kerrostalo Törölä on saanut uuden elämän Kytäjä Resortin uusimpana majoituskohteena. Kuusikerroksisesta Törölästä löytyy yhteensä 19 huonetta sekä kellarin upeat saunatilat.

Tutustu Törölään

Kartanon Talli

Kytäjä Resortin kruununjalokivi, tyylikkäästi restauroitu Kartanon Talli kestitsee parhaimmillaan jopa 150 henkeä kerralla. Arvokkaana juhla- ja kokoustilana tunnettu rakennus on toiminut Kytäjän kartanon aikoina hevostallina.

Tutustu Kartanon Talliin

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitus- ja juhlatilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä loma- ja työmatkaltaan tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää