Kuinka voimme auttaa?

Kytäjällä modernit harrastusmahdollisuudet yhdistyvät historialliseen kartanokulttuuriin. Alueen kaunis ja jylhä luonto runsaine vesistöineen luo mainiot puitteet ulkoiluun, retkeilyyn ja liikkumiseen. Ylelliset talot majoittuvat taas isommankin porukan ja tarvittaessa pidemmäksikin aikaa. Olipa kyse sitten perheen minilomasta, isoista tai pienistä juhlista tai vaikkapa yritystilaisuudesta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Vuokraa upea talo

Yhdeksän luksusluokan villaa Kytäjän ainutlaatuisessa ympäristössä kutsuvat rentoutumaan vaikkapa viikonlopuksi tai koko kuukaudeksi. Tutustu 6-12 henkilön kohteisiin ja valitse omasi.

Lue lisää

Järjestä juhlat

Kytäjä tarjoaa näyttävät puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Tutustu Kartanon Talliin, uuteen juhlatilaan, jossa pystyt järjestämään isommatkin tilaisuudet.

Lue lisää

Pelaa golfia

Kytäjän pohjoisamerikkalaiseen tyyliin suunnitelluilla kentillä saat tarvittaessa opetusta ammattilaisilta ja pääset taatusti nauttimaan golfista luonnonkauniissa maisemissa.

Lue lisää

Aktiviteetit

Kytäjällä modernit harrastusmahdollisuudet yhdistyvät historialliseen kartanokulttuuriin. Alueen kaunis ja jylhä luonto runsaine vesistöineen luo mainiot puitteet ulkoiluun, retkeilyyn ja liikkumiseen.

Lue lisää