Kytäjä tarjoaa golfaajalle

  • Kytäjä Golfin Kaksi maailmanluokan kenttää
  • 12 hehtaarin harjoittelualueen
  • Klubin, ravintolan ja Golf Shopin
  • Etäisyys alle puoli tuntia Kehä III:lle

Hulppea harjoittelualue, hyväkuntoiset kulkuväylät sekä iso klubitalo Kytäjän historiallisessa miljöössä takaavat todellisen golfelämyksen. Kytäjällä saat myös opetusta ammattilaisilta, voit suorittaa green cardin ja avata ovesi kaikille maailman golfkentille. Käytössäsi on myös alueen lisäpalvelut: yövy tilavissa huviloissa, varaa lentokenttäkuljetus tai tilaa catering-palvelut taloon. Lisää aktiviteetteja löydät täältä.

Kysy lisätietoja ja tee varaus!

Treenaa Antti Vaalaksen ohjauksessa

Kytäjällä harjoittelevat maamme parhaat pelaajat, joille erinomaiset treenialueet mahdollistavat laadukkaan harjoittelun. Nyt voit varata itsellesi (ja kavereillesi) golftreenin/-klinikan PGA pro Antti Vaalaksen kanssa ja harjoitella siellä missä huiputkin.

Treenit toteutetaan toiveittesi mukaan. Mahdollisia teemoja ovat esimerkiksi lähipeli, putti tai vaikka draivi. Lisäksi Kytäjällä on ainutlaatuinen mahdollisuus opetella AimPoint-griininlukutekniikkaa Antin kanssa. Noin 1,5 tuntia kestävän AimPoint Express -klinikan aikana opit lukemaan griinit samalla tavalla kuin mm. Adam Scott, Justin Rose tai maailman kaksi parasta naispelaajaa, Lydia Ko ja Stacy Lewis.

Hinnat

  • Golftreeni, 1 tunti, 75 euroa/henkilö. Lisähenkilöt 10 euroa/henkilö/tunti.
  • AimPoint-klinikka, 1,5 tuntia, 140 euroa/henkilö

Ota yhteyttä ja tee varaus:
Antti Vaalas, VaalasGolf.com