Ylelliset rakennukset ja sykähdyttävä luonto tarjoavat upeat puitteet juhlille ja yritystapahtumille. Kytäjän kartanon mailla ovat viihtyneet aateliset ja arvovieraat, jo vuosisatojen ajan.

Vuokrattavana on komea juhlatila Kartanon Talli, alunperin 1930-luvulla rakennettu rantasauna Huvitus sekä hiljattain jälleenrakennettu tyylikäs Villa Jerusalem. Ylellisyyttä vierailuun tuo Suomen hienoin golfkenttä.

Viihdy, vieraile tai vietä vaikka koko elämä.

Kartanon Talli

Historiaa ja modernia toimivuutta yhdistelevä ylväs juhlatila Kartanon Talli toimii näyttämönä erilaisille tilaisuuksille yritystapahtumista häihin.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennetun ja lähes vuosisata myöhemmin restauroidun rantasaunan tuvasta avautuu upea näkymä kirkasvetiselle Kytäjärvelle.

Lue lisää

Villa Jerusalem

Neljä viihtyisää makuuhuonetta ja suuri yhteistila tekevät Villa Jerusalemista majoituskohteen lisäksi loistavan paikan järjestää tilaisuudet kokouksista perhejuhliin.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä juhla- tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää