Hienostuneen modernit rakennukset ja sykähdyttävä luonto tarjoavat upeat puitteet juhlille ja yritystapahtumille. Historiallisen Kytäjän kartanon mailla ovat viihtyneet aateliset ja arvovieraat, jo vuosisatojen ajan.

Vuokrattavana on komea juhlatila Kartanon Talli, alunperin 1930-luvulla rakennettu rantasauna Huvitus sekä hiljattain jälleenrakennettu skandinaavisen kodikas Villa Jerusalem. Ylellisyyttä vierailuun tuo Suomen hienoin golfkenttä.

Tutustu alta kokous- ja aktiviteettipaketteihimme sekä tuleviin tilaisuuksiimme ja vietä inspiroiva juhla- tai palaveripäivä Kytäjällä!

6.–20.12.2021

Kytäjän joulu

Vuoden lumoavinta aikaa juhlistetaan Kytäjällä Kartanon Talliin katettujen maistuvien joulubuffetien merkeissä. Tervetuloa brunssille, lounaalle tai illalliselle!

Tutustu ja varaa pöytä
ma-pe | 10 hlö

Kokouspaketti Kartanomaisemat

Työ ja huvi yhdistyvät saumattomasti all inclusive -kokouspaketti Kartanomaisemien avulla. Palaverin, ruokailujen ja majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy myös pyöräretki Kytäjän kartanon historiallisilla mailla.

Tutustu ja varaa
ma-pe | 10 hlö

Huviretki

Pyöräretken kautta saunaan, syömään ja viihtymään – Kytäjän Huviretkellä virkistäydytään kuvankauniin Kytäjärven ympäristössä.

Tutustu ja varaa

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan yli 200 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä hulppea keittiö.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjällä vietetyn loman kuin kokouspäivänkin.

Lue lisää

Majoitu Kytäjällä

Puurakenteiset Uni Villa Studiot, Uni Villa Suitet sekä hurmaava Villa Jerusalem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää