Hienostuneen modernit rakennukset ja pohjoisen Suomen lumoa uhkuva, sykähdyttävä luonto tarjoavat upeat puitteet juhlille ja yritystapahtumille. Historiallisen Kytäjän kartanon mailla ovat viihtyneet aateliset ja arvovieraat jo vuosisatojen ajan.

Vuokrattavana on komea juhlatila Kartanon Talli ja alunperin 1930-luvulla rakennettu rantasauna Huvitus sekä majoitus- ja kokouskäyttöön soveltuvat skandinaavisen kodikas Villa Jerusalem ja upea maalaisromanttinen Villa Betlehem. Ylellisyyttä vierailuun tuovat Suomen hienoin golfkenttä sekä viime kesänä avatut huippuluokan padelkentät.

Tutustu juhlille ja kokouksille sopiviin tiloihimme sekä tuleviin tilaisuuksiimme ja vietä inspiroiva juhla- tai palaveripäivä Kytäjällä!

300 m² talli | 70 m² terassi | 150 + 100 hlö

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan 150 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä täysin varusteltu keittiö. Kesäisin hulppea terassi tuo lisätilaa sadan istumapaikan verran.

Lue lisää
12 hlö | alk. 620 € / pvä

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjällä vietetyn loman kuin kokouspäivänkin. Kirkasvetisen Kytäjärven rannalla sijaitseva Huvitus hurmaa viihtyisyydellään!

Lue lisää

Majoitu Kytäjällä

Puurakenteiset Uni Villa Studiot ja Uni Villa Suitet, hurmaava Villa Jerusalem sekä maalaisromanttinen Villa Betlehem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää

Viihdy Kytäjällä

Kytäjä on jo itsessään palanen paratiisia. Elämystä voi korottaa korkealle arjen yläpuolelle Kytäjän tarjoamilla kokouspäivää, lomaa tai asumisen arkea riemastuttavilla palveluilla.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitus- ja juhlatilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä loma- ja työmatkaltaan tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää