Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kytäjä on täydellinen vaihtoehto matkakohteeksi tai vaikka loppuelämän asuinpaikaksi, halusipa lomaltaan tai arjeltaan mitä tahansa. Kytäjän elävää kyläyhteisöä kehystävät neljä upeaa vuokrahuvilaa, Suomen komein golfkenttä, ainutlaatuinen juhlatila Kartanon Talli sekä keväällä 2020 restauroitu, alun perin 1930-luvulla rakennettu rantasauna Huvitus.

Kytäjän seutu tarjoaa hienot mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja erilaisiin aktiviteetteihin.

Kytäjän seutu tarjoaa hienot mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja erilaisiin aktiviteetteihin. Kirkasvetinen Kytäjärvi, Suolijärvi ja Kytäjäjoki kestitsevät kalastajia, melojia ja uimareita, Kytäjä Golfin maailmanluokan kentät miltei pakottavat viheriölle ja alueen useat hevostallit usuttavat kokeilemaan ratsastusta.

Kartanon Riistalla sen sijaan tiedetään, kuinka unohtumaton sorkkaeläin- tai lintujahti järjestyy, Wennborgin tilalla pääsee maistelemaan maukkaimpia paikallisesti kasvatettuja marjoja ja herneitä ja kauneimmat käsintehdyt kotiinviemiset voi hankkia Tuiasin keramiikkapajalta.

Myös Hyvinkään monipuoliset palvelut sisäaktiviteettipuistoista maauimaloihin ja kauppakeskuksiin löytyvät vain vartin matkan päästä Kytäjältä. Kauempaa saapuvat vierailijat voivat Kytäjän reissun yhteydessä piipahtaa kätevästi myös Helsingin keskustassa, jonne pääsee näppärästi junalla.

Tärkein Kytäjän aarre on kylää ympäröivä ainutlaatuinen, koskematon luonto kallioineen, soineen ja suojeltuine metsineen.

Tärkein Kytäjän aarre on kuitenkin kylää ympäröivä ainutlaatuinen, koskematon luonto. Kalliot, suot ja suojellut metsät kutsuvat ylellisten ja nautinnollisten harrastusten pariin samoilemaan, poimimaan marjoja ja nauttimaan täysin rinnoin suomalaisen luonnon monista kasvoista.

Kytäjä-Usmin retkeilyalueella on 40 kilometriä merkittyjä reittejä, kuten 18 km pitkä Seitsemän veljeksen reitti Aleksis Kiven lapsuudenmaisemissa. Yö laavulla, kiipeäminen 25-metriselle Jaanankalliolle ja uiminen puhtaassa luonnonvedessä ovat elämyksiä, jotka kohoavat arjen yläpuolelle.

Kytäjällä riittää ihmeteltävää – tulitpa vierailemaan, viipymään tai viettämään koko elämän!

Majoitu Kytäjällä

Riittäisikö 300 neliötä? Kytäjän moderneissa luksushuviloissa suurempikin seurue majoittuu ylellisissä puitteissa.

Vuokraa luksushuvila

Järjestä tilaisuus

Kytäjän Kartanon talli ja modernit luksushuvilat tarjoavat uniikin ympäristön tilaisuuksille intiimistä kokouksista uniikkiin hääjuhlaan.

Tutustu tiloihin

Asu Kytäjällä

Kunnallistekniikka, kyläkoulu ja henkeäsalpaavat järvinäkymät vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä? Tutustu Kytäjän tontteihin.

Muuta Kytäjälle