Suomen parhaina palkitut viheriöt kauniiden järvi- ja metsämaisemien äärellä, maan parhaat harjoitusolosuhteet sekä moderni klubitalo tekevät Kytäjä Golfista ainutlaatuisen golfkentän. Tule ihastumaan yhteen Manner-Euroopan parhaimmista golfkentistä Kytäjälle, Hyvinkäälle, vain noin 15 minuutin päähän Helsinki-Tampere -moottoritieltä.

Ennen kartanon mailla vietti kesiään Suomen aatelisto, nykyisin kenellä tahansa säätyyn katsomatta on mahdollisuus kokea Kytäjä Resortin lumo ja sen upeat rakennukset. Majoituskohteissa yhdistyy upeasti historia ja moderni rakentaminen. Kytäjä Resortissa majoitut tarpeidesi mukaan, matkasit yksin tai isommalla porukalla!

Voit varata kauttamme majoituspaketin laadukasta golfmatkaa varten ja yhdistää Kytäjä Golfin green fee -maksun majoituksen yhteyteen.  Ota yhteyttä!

Törölä

Alkujaan asuinkerrostalona toiminut Törölä tarjoaa viihtyisää majoitustilaa 2-4 henkilölle. Vanhan rakennuksen pitkää historiaa on haluttu kunnioittaa niin julkisivun huolellisella entisöinnillä kuin sen alkuperäisen nimen säilyttämisellä. Kuusikerroksisen Törölän sisään

Törölä

Uni Villat

Uni Villa Suite ja Uni Villa Studio tarjoavat laadukasta majoitusta kentän vierestä. Puurakenteisissa Villoissa on upeat suuret ikkunat maisemien ihailuun.

Lue lisää

Muut majoituskohteet

Uusi viihtyisä Mäntylä, hurmaava Villa Jerusalem sekä maalaisromanttinen Villa Betlehem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta isommille porukoille luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä. Kaikkien majoittujien käytössä on lisäksi veloituksetta padelkenttä.

Lue lisää

Miksi Kytäjä Resort?

Kytäjä on jo itsessään palanen paratiisia. Elämystä voi korottaa korkealle arjen yläpuolelle Kytäjän tarjoamilla lomamatkaa tai asumisen arkea riemastuttavilla palveluilla.

Lue lisää

Kytäjä Golf

Tule ihastumaan yhteen Manner-Euroopan parhaimmista golfkentistä Kytäjälle!

www.kytajagolf.fi