Alkujaan 1940-luvulla rakennettu ja vuonna 2023 kunnostettu Törölä toimi viime vuosituhannella Kytäjän kartanon työntekijöiden asuinkerrostalona. Nyt kestävän kehityksen hengessä kunnostettu Törölä tarjoaa viihtyisää majoitustilaa niin golfareille kuin muille matkailijoillekin.

Kytäjän kartanon isäntänä toimineen arkkitehti Väinö Vähäkallion suunnittelema ja rakennuttama Törölä on rakennushistoriallisesti merkittävä kohde. Asuinkerrostalot olivat vielä 1940-luvulla harvinainen näky maaseudulla. Vanhan rakennuksen pitkää historiaa on haluttu kunnioittaa niin julkisivun huolellisella entisöinnillä kuin sen alkuperäisen nimen säilyttämisellä.

6 kerrosta
18 huonetta
2–4 hengen huoneet

Kuusikerroksisessa Törölässä on yhteensä 17 kahden hengen huonetta. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa isossa ullakkohuoneistossa voi majoittua kerrallaan jopa neljä ihmistä.

Törölän kellarikerrokseen rakennetut upouudet saunatilat ovat vuokrattavissa majoittujien käyttöön. Saunatilat ovat lisäksi vuokrattavissa niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Peruskorjauksen yhteydessä Törölään rakennettiin myös hissi. Majoittujien käytössä on veloituksetta padelkenttä. Padel-mailoja voi vuokrata Kahvila Kengityspajasta.

Törölän parkkialueella on yhteensä kymmenen sähköauton latausasemaa (Type 2 -liitännällä, 2 kpl 22kW- ja 8 kpl 11kW-teholla). Lataa puhelimeesi kätevä Plugit-sovellus, jonka kautta voit käynnistää ja maksaa latauksen.

2hh

1940-luvun tyylistä inspiroitunut sisustus ja näkymät kohti Kytäjä Golfin mykistäviä maisemia – Törölän kahden hengen huoneista löydät kaiken, mitä levolliseen yöpymiseen tarvitset.

Huoneiden varusteluun kuuluu erillisten vuoteiden lisäksi TV, jääkaappi sekä vedenkeitin.

1.9.–31.5.
(talviaika)
Hinta 149 € / vrk

1.6.–31.8.
(kesäaika)
Hinta 169 € / vrk

Varaa

2+2hh ullakkohuoneisto

Majoitustilaa neljälle ja hurmaavasta kattoikkunasta aukeava näkymä kohti tähtitaivasta – Törölän isoin huone on ylimmästä kerroksesta löytyvä ullakkohuoneisto.

Huoneen varusteluun kuuluu kahden erillisen sängyn ja levitettävän sohvan lisäksi TV, jääkaappi ja vedenkeitin.

1.9.–31.5.
(talviaika)
Hinta 199 € / vrk

1.6.–31.8.
(kesäaika)
Hinta 229 € / vrk

Varaa