3 suitea
9 studiota

Puurakenteisten Uni Villojen huolitellut studiot (25 m²) ja suitet (40 m²) tarjoavat laadukasta majoitusta luonnonrauhasta ja ihastuttavista maisemista tinkimättä. Huoneiden suurista ikkunoista voi ihailla auringonnousua Kytäjärven yllä, tarkkailla Kytäjä Golfin viheriöiden tapahtumia tai viehättyä alueen uniikista ja vehreästä ympäristöstä. Uni Villat ovat ensimmäiset laatuaan Suomessa, ja ne on suunnitellut helsinkiläinen arkkitehtitoimisto Studio Puisto.

Kaikkien Uni Villojen huoneiden varusteluun kuuluvat liinavaatteet, pyyhkeet, silitysrauta, televisio sekä wifi. Suite-huoneeseen mahtuu majoittumaan 4 henkilöä ja studioon 2 henkilöä.

Varauskalenteri avataan helmikuun aikana.

ETÄISYYDET

Klubi välittömässä läheisyydessä
Ranta välittömässä läheisyydessä
Kartano 5,8 km

Luksustuotteet

Kytäjä on jo itsessään palanen paratiisia. Elämystä voi korottaa korkealle arjen yläpuolelle Kytäjän tarjoamilla eksklusiivisilla luksuspalveluilla.

Lue lisää

Järjestä tilaisuus

Upea Kartanon Talli vai kolmikerroksinen luksushuvila? Kytäjä on ainutlaatuinen juhlaympäristö vain tunnin matkan päässä Helsingistä.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkakohteeltaan voi haluta.

Lue lisää