Luksushuvilat

Kytäjällä on seitsemän 2000-luvulla rakennettua luksushuvilaa, jotka tarjoavat ylellistä majoitustilaa isommallekin seurueelle. Ruotsalaistyyppisessä Villa Laakkosessa voi järjestää autenttiset rapujuhlat, Villa Linderin massiivisella saunaosastolla kylpee vaikka koko suku ja Villa Kiven makuuhuoneesta avautuu sykähdyttävä näkymä alas Kytäjärvelle. Kolmikerroksiset huvilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille, sillä niissä voi kulkea hisseillä!

Tyylikkäästi ja persoonallisesti sisustettujen huviloiden varusteluihin kuuluu kaikki elämiseen tarvittava laadukkaista keittiöistä terasseihin ja saunoihin.

Tutustu luksushuviloihin
Tulossa

Hotellihuonetasoista majoitusta

Myöhemmin Kytäjän alueelle valmistuu hotellihuonetasoista majoitustilaa sekä suuri rantasaunaosasto Kartanon tallin lähistölle. Lisäksi Kytäjän kautta on varattavissa luksusristeilijä
Star of Saimaa sekä Rukalla sijaitseva huvila Villa Rinnekaltio.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

15km päästä Hyvinkäältä ja vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kytäjä on ihastuttanut jo vuosisatoja. Kartanon värikäs historia, ympäröivä sykähdyttävä luonto ja maailmanluokan golf-kentät luovat Kytäjästä palasen paratiisia, viiden tähden maaseudun, jossa voi vierailla, viipyä tai viettää koko elämän!