Rauhoittavalla vaalealla puulla sisustettu Uni Villa Studio kahdelle, tyylikäs ja elegantti Uni Villa Suite neljän hengen majoitukseen vai aikoinaan työväenasuntona toiminut kiehtova Villa Jerusalem jopa kahdeksalle yöpyjälle? Kytäjällä riittää vaihtoehtoja niille, jotka etsivät muutakin kuin perinteistä mökkilomaa Suomessa!

Villojen modernit ja ylelliset ratkaisut tarjoavat ripauksen lumoa niin arkeen kuin juhlaan. Olipa mielessäsi romanttinen miniloma, golfloma ystävien kesken, työmatka tai pidempiaikainen asuminen.

40 m² | 2 - 4 hlö

Uni Villa Suite

Reilusti neliöitä rentoon oleiluun, oma sauna ja elegantti sisustus – Uni Villa Suite on tehty viihtymistä varten!

Tutustu Uni Villa Suiteen
25 m² | 2 hlö

Uni Villa Studio

Valoisa huone kahdelle upeilla puupinnoilla ja järvimaisemalla? Studiossa majoitut mukavasti ystäväsi tai kumppanisi kanssa lähellä luontoa.

Tutustu Uni Villa Studioon
155 m² | 8 hlö

Villa Jerusalem

Alun perin 1900-luvun alussa rakennettu Villa Jerusalem on herännyt uuteen kukoistukseensa huolellisen jälleenrakennuksen myötä.

Tutustu Villa Jerusalemiin

Järjestä tilaisuus

Upea Kartanon Talli, restauroitu rantasauna Huvitus vai tyylikäs Villa Jerusalem? Kytäjä tarjoaa uniikin ympäristön tilaisuuksille intiimistä kokouksista ikimuistoisiin hääjuhliin.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, huippuluokan golfkentät, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalta Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkaltaan voi haluta.

Lue lisää