Rauhoittavalla vaalealla puulla sisustettu Uni Villa Studio kahdelle, tyylikäs ja elegantti Uni Villa Suite neljän hengen majoitukseen vai aikoinaan työväenasuntona toiminut kiehtova Villa Jerusalem jopa kahdeksalle yöpyjälle? Kytäjällä riittää vaihtoehtoja!

Villojen modernit ja ylelliset ratkaisut tarjoavat ripauksen lumoa niin arkeen kuin juhlaan. Kytäjän kauniin luonnon ympäröimät villat sopivat lyhyisiin majoituksiin lemmenlomista työmatkoihin tai pidempiaikaiseen asumiseen.

40 m² | 2 - 4 hlö

Uni Villa Suite

Reilusti neliöitä rentoon oleiluun, oma sauna ja elegantti sisustus – Uni Villa Suite on tehty viihtymistä varten!

Tutustu Uni Villa Suiteen
25 m² | 2 hlö

Uni Villa Studio

Valoisa huone kahdelle upeilla puupinnoilla ja järvimaisemalla? Studiossa majoitut mukavasti ystäväsi tai kumppanisi kanssa lähellä luontoa.

Tutustu Uni Villa Studioon
155 m² | 8 hlö

Villa Jerusalem

Alun perin 1900-luvun alussa rakennettu Villa Jerusalem on herännyt uuteen kukoistukseensa huolellisen jälleenrakennuksen myötä.

Tutustu Villa Jerusalemiin
Vuokrattavissa

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennetun ja lähes vuosisata myöhemmin restauroidun rantasaunan tuvasta avautuu upea näkymä kirkasvetiselle Kytäjärvelle.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalta Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkaltaan voi haluta.

Lue lisää