Luksushuvilat

Kytäjällä on neljä 2000-luvulla rakennettua luksushuvilaa, jotka tarjoavat ylellistä majoitustilaa isommallekin seurueelle. Villa Kallion olohuoneesta avautuu sykähdyttävä näkymä alas Kytäjärvelle ja Villa Linderin massiivisella saunaosastolla kylpee vaikka koko suku. Kolmikerroksiset huvilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille, sillä niissä voi kulkea hisseillä!

Tyylikkäästi ja persoonallisesti sisustettujen huviloiden varusteluihin kuuluu kaikki elämiseen tarvittava laadukkaista keittiöistä terasseihin ja saunoihin.

Tutustu luksushuviloihin
Vuokrattavissa

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna on avannut ovensa. Kytäjän alueelle valmistuvat Uni Villat ovat vuokrattavissa syksystä 2020 alkaen. Lisäksi Kytäjän kautta on varattavissa luksusristeilijä Star of Saimaa sekä Rukalla sijaitseva huvila Villa Rinnekaltio.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalta Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkaltaan voi haluta.

Lue lisää