Kytäjän Kartanon isännän, arkkitehti Väinö Vähäkallion suunnittelema rantasauna Huvitus avautui tyylikkäästi uusittuna kesällä 2020.

1930-luvun alkuperäistä saunarakennusta on kunnioitettu säilyttämällä siivut sen historiaa – Kaapo Virtasen kaunis enkelimaalaus koristaa saunatuvan kattoa ja tiilitakkaan on kiinnitetty Gunnar Finnen merenneitoaiheinen reliefi. Alkuperäinen on myös rantasaunan nimi: se kunnioittaa arkkitehdin vaimon Astrid Vähäkallion esi-isän muistoa, joka omisti Huvitus-nimisen tilan.

Huvituksen modernisoidun saunahuoneen helmi on upea musta kiuas, jonka hidas, jopa kokonaisen päivän kestävä lämpeneminen takaa saunojille täyteläiset löylyt. Pulahdus raikkaassa Kytäjärvessä kruunaa tunnelmallisen saunakokemuksen täydellisesti. Saunan voi vuokrata yhteensä 12:lle henkilölle, joista 8 mahtuu mukavasti samaan aikaan lauteille.

Pyydä tarjous rantasauna Huvituksesta: info@kytaja.fi.

1933 rakennettu
2020 restauroitu
12 henkilöä

Tilojen varustelu

  • Istumapaikat saunatupa 10 hlö
  • Laudepaikat 8 hlö ja saunavarusteet kuten kiulu, kauhat ja pefletit
  • Uusittu pitkä laituri
  • Pieni keittiö, jossa jääkaappi, astianpesukone sekä perusastiasto 12:lle henkilölle

Kysy tarvittaessa ideoita cateringiin!

Etäisyydet

Kartanon välittömässä läheisyydessä
Kytäjä Golf 6,5 km
Kartanon Talli 0,5 kmHinnasto

Päivä
620 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Peruutus on veloitukseton 15 vrk ennen vuokrauksen alkamista. Tämän jälkeen veloitamme 50 % vuokrahinnasta. Mikäli tilaan täytyy varauksen jälkeen tehdä normaalia suurempi siivous, veloitamme tästä 50 €/h.

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan yli 200 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä hulppea keittiö.

Lue lisää

Majoitu Kytäjällä

Puurakenteiset Uni Villa Studiot, Uni Villa Suitet sekä hurmaava Villa Jerusalem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä juhla- tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää