Kesäkahvila Kengityspaja on suljettu vuoden 2023 osalta. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme!

Vanhaan hevosten kengityspajaan restauroitu viihtyisä kahvila Kengityspaja toimii oivana juhla- ja kokoustilana sekä kesäisin myös herkuttelu- ja levähdyspaikkana sekä välinevuokraamona aivan juhlatila Kartanon Tallin naapurissa! Vuokraa tila yksityiskäyttöön tai piipahda kesällä maukkaille munkkikahveille ja virvokkeille, vuokraa käyttöösi padelkenttä ja pelivälineet tai seuraa kartanonmaiden tapahtumia kotoisan maatilakahvilan sisältä tai viihtyisältä terassilta. Kengityspajaan ovat tervetulleita myös lemmikit eli voit poiketa luonamme vaikka koiralenkin aikana!

Kahvila palvelee läpi kevät- ja kesäkauden. Kahvilassamme käy maksutapana vain korttimaksu.

Kahvila Kengityspajan vuokraamisesta yksityis- tai yrityskäyttöön voit olla suoraan yhteydessä myyntiimme: info@kytaja.fi.

SULJETTU AVAAMME JÄLLEEN KEVÄÄLLÄ 2024

Palvelut

  • Kahvila (kesäisin)
  • Padelkenttien ja -välineiden vuokraus & maksu (kesäisin)

Etäisyydet



Padel

Kartanon Tallin pihapiirissä sijaitsevilla Kytäjä Resortin padelkentillä peli kulkee – olitpa ammattilainen, harrastelija tai ensimmäistä kertaa maila kädessä!

Lue lisää

Kytäjä Golf

Kansainvälisesti palkitut viheriöt kauniin Kytäjärven välittömässä läheisyydessä kutsuvat golfaamaan!

www.kytajagolf.fi

Miksi Kytäjä Resort?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä matkakohteeltaan voi haluta.

Lue lisää