Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kytäjä on verraton paikka järjestää tärkeä kokous, viettää inspiroiva tyhy-päivä tai organisoida vaikka viikonlopun mittainen seminaari. Kesällä 2019 avautuneesta, täysin restauroidusta Kartanon Tallista löytyy istumapaikkoja 150 hengelle, kun taas persoonalliset Villa Jerusalem ja rantasauna Huvitus tarjoavat kompaktia tilaa esimerkiksi pienryhmätyöskentelyä tai ideariihiä varten.

Kytäjän sykähdyttävät maisemat komeine järvineen ja harjuineen sekä maaseutumainen rauhallisuus ja hiljaisuus takaavat sataprosenttisen keskittymisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pitkien kokouspäivien lomassa voi haukata happea esimerkiksi Suomen hienoimmalla golfkentällä tai kauniiseen Kytäjärveen pulahtamalla.

Kaikista tiloistamme löytyy maksuton wifi, ja lisäksi Kartanon Tallin varusteluihin kuuluu myös laadukas esitystekniikka. Jos tarvitset kokoustekniikkaa muissa tiloissamme, otathan yhteyttä myyntiimme. Tutustu alta myös valmiisiin kokouspaketteihimme tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

MA-PE | 10 HLÖ

Kokouspaketti Kartanomaisemat

Työ ja huvi yhdistyvät saumattomasti all inclusive -kokouspaketti Kartanomaisemien avulla. Palaverin, ruokailujen ja majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy myös pyöräretki Kytäjän kartanon historiallisilla mailla.

Tutustu ja varaa
MA-PE | 10 HLÖ

Huviretki

Pyöräretken kautta saunaan, syömään ja viihtymään – Kytäjän Huviretkellä virkistäydytään kuvankauniin Kytäjärven ympäristössä.

Tutustu ja varaa

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan yli 200 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä hulppea keittiö.

Lue lisää

Villa Jerusalem

Neljä viihtyisää makuuhuonetta ja suuri yhteistila tekevät Villa Jerusalemista majoituskohteen lisäksi loistavan paikan järjestää yritystilaisuudet kokouksista virkistäytymispäiviin.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjällä vietetyn loman kuin kokouspäivänkin.

Lue lisää