Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kytäjä on verraton paikka järjestää tärkeä kokous, viettää inspiroiva tyhy-päivä tai organisoida vaikka viikonlopun mittainen seminaari. Kesällä 2019 avautuneesta, täysin restauroidusta Kartanon Tallista löytyy istumapaikkoja 150 hengelle, kun taas persoonalliset luksushuvilat tarjoavat kompaktia tilaa esimerkiksi pienryhmätyöskentelyä tai ideariihiä varten.

Kytäjän sykähdyttävät maisemat komeine järvineen ja harjuineen sekä maaseutumainen rauhallisuus ja hiljaisuus takaavat sataprosenttisen keskittymisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pitkien kokouspäivien lomassa voi haukata happea esimerkiksi Suomen hienoimmalla golfkentällä tai kauniiseen Kytäjärveen pulahtamalla.

Kaikkien vuokrattavien tilojen varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka sekä maksuton wifi.

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan yli 200 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä hulppea keittiö.

Lue lisää

Luksushuvilat

Kytäjällä on neljä näyttävää, 2000-luvulla rakennettua luksushuvilaa, jotka toimivat majoitustilojen lisäksi loistavasti myös kokousten, tyhy-päivien tai retriittien pitopaikkana.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjällä vietetyn loman kuin kokouspäivänkin.

Lue lisää

Miksi Kytäjä?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitustilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä kokous- tai juhlapaikaltaan voi haluta.

Lue lisää