Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kytäjä Resort on verraton paikka järjestää tärkeä kokous, viettää inspiroiva TYHY-päivä tai organisoida vaikka tyylikäs edustustilaisuus yrityksesi ulkomaisille asiakkaille. Monipuoliset kokoustilamme soveltuvat niin pienempiin kuin suurempiin tilaisuuksiin.

Kytäjä Resortin kruununjalokivi on vuonna 2019 avautunut, huolellisesti ja tyylikkäästi restauroitu juhlatila Kartanon Talli. Talli soveltuu jopa 150 hengen tilaisuuksiin seminaareista yritysjuhliin, ja kesäisin viihtyisä terassi tuo lisää istumatilaa jopa sadalle hengelle. Voit räätälöidä Kartanon Talliin oman tilaisuutesi tai valita suoraan tarjoamistamme vaihtoehdoista. Tallin kokouspakettiin sisältyy tilan lisäksi myös maittava aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit koko porukalle.

Pienempiin tilaisuuksiin soveltuva rantasauna Huvitus tarjoaa kompaktia ja intiimiä tilaa esimerkiksi pienryhmätyöskentelyyn tai ideariihiä varten. Huvituksen hurmaava tupa ja ikkunasta avautuvat maisemat Kytäjärvelle tuovat varmasti potkua kokouspäivään. Huvituksen lisäksi myös majoituskohteemme Törölän kellarista löytyvät sauna- ja lounge-tilat ovat vuokrattavissa kokouskäyttöön. Lisäksi Kytäjä Resortin majoituskohteet Villa Betlehem ja Villa Jerusalem sopivat yritysten kokous- tai TYHY-käyttöön.

Kytäjän sykähdyttävät maisemat komeine järvineen ja harjuineen sekä maaseutumainen rauhallisuus ja hiljaisuus takaavat sataprosenttisen keskittymisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pitkien kokouspäivien lomassa voi haukata happea esimerkiksi Suomen hienoimmalla golfkentällä, huippuluokan padelkentillä tai kauniiseen Kytäjärveen pulahtamalla.

Kaikista tiloistamme löytyy maksuton wifi, ja lisäksi Kartanon Tallin varusteluihin kuuluu myös laadukas esitystekniikka. Jos tarvitset kokoustekniikkaa muissa tiloissamme, otathan yhteyttä myyntiimme. Tutustu alta kokouksille sopiviin tiloihimme, valmiiksi koottuun Tallin kokouspakettiin tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

ARKISIN | MIN. 20 HLÖ | 75 €/HLÖ

Tallin kokouspaketti

Varaa inspiroiva kokous- tai seminaaripäivä tunnelmalliseen Kartanon Talliin! Valmiiseen kokouspakettiin sisältyy tilan lisäksi myös maittavat aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit koko porukalle. Kokouspaketti alkaen 75 € / henkilö (minimiosallistujamäärä 20 henkilöä).

Tutustu Kartanon Talliin ja varaa

Kartanon Talli

Upeasti restauroituun Kartanon Talliin mahtuu parhaimmillaan 150 henkeä, ja varusteluihin kuuluu laadukas esitystekniikka, esiintymislava sekä täysin varusteltu keittiö. Kesäisin hulppea terassi tuo lisätilaa sadan istumapaikan verran.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjä Resortissa vietetyn loman kuin kokouspäivänkin. Kirkasvetisen Kytäjärven rannalla sijaitseva Huvitus hurmaa viihtyisyydellään!

Lue lisää

Majoitu Kytäjä Resortissa

Puurakenteiset Uni Villa Studiot ja Uni Villa Suitet, historiallinen Törölä, viihtyisä Mäntylä, hurmaava Villa Jerusalem sekä maalaisromanttinen Villa Betlehem tarjoavat ylellistä ja modernia majoitusta luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.

Lue lisää