Riemukas Lasten Kesärieha valtaa Kytäjän Kartanon alueen!

Seikkailunhaluiset voivat tutkia kartanon aluetta kartanosuunnistuksessa, pienet kalastajat pääsevät kokeilemaan onneaan padolla mato-ongilla. Alpakat ja ponit tuovat iloa niin pienille kuin isoillekin. Ponitalutuksen lisäksi lapset voivat rapsutella tallin miniponeja. Keppihevosille on järjestetty oma kepparirata ja hurjapäisimmät voivat kokeilla hevosvankkuriajelua, se on taatusti unohtumaton elämys!

Kytäjän Padel kentät ovat varattuna lapsille tänä sunnuntaina. Edes omaa mailaa ei tarvitse tuoda mukana, sillä meiltä saa lainata senkin! 🎾 Päivän kokokohta on iso pomppulinna ja pienille farmareille työkonenäyttely!

Pienempään herkkunälkään löytyy vastaus kesäkahvila Kengityspajasta, jossa tarjolla suolaisia ja makeaa sekä raikkaita juomia ja jäätelöitä. Samalla kahvilassa käydessä kannattaa osallistua Uni Villa majoituskilpailuun!  Kartanon Tallilla puolestaan pääsee nauttimaan tuhdimmasta tarjonnasta, kuten lohisopasta ja pizzasta.

Pizzat 10€
🍕jauheliha
🍕kinkku
🍕ilmakuivattu kinkku, mozzarella, rucola
🍕grillattuja kasviksia, mozzarella, basilika

Kesäriehassa riittää iloa, väriä ja toimintaa koko päiväksi! Tervetuloa mukaan nauttimaan unohtumattomasta kesäpäivästä Kytäjällä!

Mitä: Lasten kesärieha Kytäjällä.
Missä: Kytäjän kartanon Tallin pihapiirissä, saavu osoitteen Kytäjäntie 755, Hyvinkää kautta. Aja porteista sisään ja jatka suoraan koivukujaa pitkin. Auton voi jättää oikealla näkyvälle Kartanon Tallin parkkipaikalle.
Milloin: Sunnuntaina 6.8.2023 klo 12-16.
Sisäänpääsy: Alueelle ilmainen sisäänpääsy. Kaikki aktiviteettipisteet 12-vuotiaille ja nuoremmille yhteensä 6€/hlö, ostetaan Kesäkahvila Kengityspajasta. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtumaa toteuttamassa: Lähderannan talli, Pukkilan tila, Happybeaver Helsinki, Handmade by Meetu, Trubaduuri Lauri Rummukainen, Töyryhiekan tila, Kytäjän Kartanon alue.