Kytäjä Resortissa tapahtuu ympäri vuoden! Asiakkaidemme omien tilaisuuksien lisäksi Kytäjällä järjestetään myös Resortin omia sekä kumppaneidemme erilaisia tapahtumia. Ajankohtaisimman tiedon tulevista ja käynnissä olevista tapahtumista löydät aina Kytäjän somekanavista Facebookista ja Instagramista.

Tutustu alta Kytäjä Resortin omiin tuleviin tapahtumiin ja tule osaksi Kytäjän upeaa tarinaa!

SYYSKUU 2024 | 325 €/HLÖ

Neuleretriitti JonDesigns

Kytäjän syksyn neuleretriitillä neulotaan Suomen suurimmasta villasukkayhteisöstä tunnetun JonDesignsin Jonna Kalliomäen johdolla! Lauantaista sunnuntaihin kestävään, reilun vuorokauden mittaiseen retriittiin sisältyy lisäksi majoitus Kytäjärven tuntumassa, ruokailut molemmille päiville sekä Kaupunkilangan tarjoamat vapaavalintaiset lankakerät. Lue lisää ja osta paikka neuleretriittiin!

Tutustu tapahtumaan ja varaa

Kartanon Talli

Kytäjä Resortin kruununjalokivi, tyylikkäästi restauroitu Kartanon Talli kestitsee parhaimmillaan jopa 150 henkeä kerralla. Arvokkaana tapahtuma-, juhla- ja kokoustilana tunnettu rakennus on toiminut Kytäjän kartanon aikoina hevostallina.

Lue lisää

Rantasauna Huvitus

Alun perin vuonna 1933 rakennettu ja lähes vuosisata myöhemmin restauroitu rantasauna kruunaa niin Kytäjä Resortissa vietetyn loman kuin kokouspäivänkin. Kirkasvetisen Kytäjärven rannalla sijaitseva Huvitus hurmaa viihtyisyydellään!

Lue lisää

Miksi Kytäjä Resort?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitus- ja juhlatilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä tapahtuma- tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää