Kytäjä Resortin vuoden 2024 toinen neuleretriitti järjestetään rakastetusta Villasukkarakkautta-yhteisöstään tunnetun JonDesignsin Jonna Kalliomäen johdolla 28.-29.9.2024. Reilun vuorokauden mittaisella retriitillä neulotaan Jonnan vain tätä retriittiä varten suunnittelemat sukat. Retriitin hintaan sisältyy lisäksi kolme lankakerää.

Huomioithan, että ilmoittautuminen neuleretriittiin sulkeutuu viikko ennen tapahtumaa (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).

Neuloosiin Kytäjä Resortissa
28.-29.9. la-su
325 € per hlö

Retriitissä majoitutaan kahden hengen huoneissa Kytäjä Resortin upouudessa Törölässä. Mikäli osallistujia on paljon, majoitetaan osa vieraista Kytäjä Resortin Uni Villoissa, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Törölältä.

Kaikki retriitin yhteiset luennot, neulonta sekä ateriat lounaista lauantai-illan päivälliseen ja sunnuntaiaamun aamiaiseen järjestetään aivan Törölän vieressä sijaitsevalla Golfklubilla. Levollista yhteistä aikaa pääsee viettämään myös Törölän kellarikerroksesta löytyvän saunan sekä mykistyttävän upean rantasauna Huvituksen lauteilla.

Kytäjä Resortin neuleretriitti on tarkoitettu kaikille neulomisesta kiinnostuneille, eikä aiemmalla neulontakokemuksella ole väliä. Osallistujana tarvitset mukaasi vain omat, sukille sopivat neulepuikot sekä rutkasti intoa oppia uutta. Voit ottaa myös muut omat keskeneräiset neuleprojektisi mukaan, mikäli epäilet, että sukat valmistuvat nopeaan tahtiin. Tapahtuman tarkoituksena on rentoutua ja viihtyä neulomisen äärellä yhdessä – luomuksesta viis!

Kytäjä sijaitsee Hyvinkään maaseudulla, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta. Kytäjällä ei ole julkista liikennettä.

Neuleretriittiin sisältyy:

Tapahtuman aikataulu

Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 Neuleretriitin hinta

325 €/hlö

Majoitus yhden hengen huoneessa on mahdollinen lisämaksusta (100 €).

Mikäli haluat majoittua samassa huoneessa yhdessä ystäväsi kanssa, mainitsethan siitä varauslomakkeen lisätiedot-kohdassa.

Huomioithan, että neuleretriitin voi ostaa verkkokaupasta vain yhdelle henkilölle kerrallaan. Varaattehan retriitin mahdolliselle seurueellenne siis erikseen.

Lisätiedot: info@kytaja.fi.

Neuleretriitin hinta ilman majoitusta on 225 €/hlö. Jos haluat osallistua neuleretriitille majoittumatta Kytäjällä, tee varaus soittamalla +358 40 044 9889 tai sähköpostitse info@kytaja.fi.

OSTA RETRIITTI

Törölä

1940-luvulla Kytäjän kartanon työväen käyttöön rakennettu kerrostalo Törölä on saanut uuden elämän Kytäjä Resortin uusimpana majoituskohteena. Kuusikerroksisesta Törölästä löytyy yhteensä 19 huonetta sekä kellarin upeat saunatilat.

Tutustu Törölään

Kartanon Talli

Kytäjä Resortin kruununjalokivi, tyylikkäästi restauroitu Kartanon Talli kestitsee parhaimmillaan jopa 150 henkeä kerralla. Arvokkaana juhla- ja kokoustilana tunnettu rakennus on toiminut Kytäjän kartanon aikoina hevostallina.

Tutustu Kartanon Talliin

Miksi Kytäjä Resort?

Poikkeuksellisen upea luonto, modernit ja persoonalliset majoitus- ja juhlatilat sekä rajattomat harrastusmahdollisuudet – Kytäjältä löytyy kaikki mitä loma- ja työmatkaltaan tai kokouspaikaltaan voi haluta.

Lue lisää